Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Ο Κομμωτής

Ο Κάρολος Καμπελόπουλος εξελίχτηκε σε δεξιοτέχνη της κομμωτικής τέχνη, έχοντας ξεκινήσει στα δεκατέσσερα του έτη, καθαρίζοντας νιπτήρες σε ένα από τα μεγαλύτερα κομμωτήρια του Καϊρου, απέναντι από την Όπερα. Με το ταλέντο του κατέληξε να αναλάβει τις περούκες και τις κομμώσεις των πρωταγωνιστριών στην Όπερα του Καϊρου, κάνοντας ουσιαστικά γλυπτική με τα χέρια του, όπως έλεγε και ίδιος.  

Στα είκοσι έτη, άφησε πίσω του εκλεπτυσμένη πελατεία στο Κάιρο, όπως τις πριγκίπισσες του Φαρούκ και αριστοκράτισσες Λιβανέζες, πηγαίνει στο Παρίσι, αποκτά δίπλωμα κομμωτικής από την Σχολή της Oréal, και αποφασίζει να ζήσει εκεί.

Στο Παρίσι, εργάστηκε αρχικά στο κομμωτήριο του Fernand Aubry, με καλλιτεχνικό κόσμο και μετά στο περίφημο Maison de Beauté et de Haute Coiffure, Carita

Ο Κάρολος Καμπελόπουλος ταξίδευε σε όλον τον κόσμο για να εξυπηρετεί τις πελάτισσές του. Η Μαρία Κάλλας, η Μελίνα Μερκούρη, η Brigitte Bardot, η Catherine Deneuve, γυναίκες του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου καθώς και χιλιάδες ανώνυμες γυναίκες, αφέθηκαν στα χέρια του για να μεταμορφωθούν. Του εμπιστεύτηκαν όχι μόνο τα μαλλιά τους, αλλά και τα εσώψυχά τους. Γι’ αυτό ίσως ο περίφημος ψυχαναλυτής Lacan του είχε πει, μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Εσύ είσαι καλύτερος έμπιστος από εμένα».